Selvbetjening

På selvbetjeningssiden kan du skrive spørgsmål til lægen, f.eks. om blodprøvesvar, men også andre ikke-akutte henvendelser kan foretages her. Dette modul er til korte spørgsmål. Svartid er op til 5 hverdage.

Det er på selvbetjeningssiden også muligt at eller forny recepter på din faste medicin – dog ikke vanedannende medicin. Desuden er det sygehuset, der skal forny dine recepter for den sygdom, du går til kontrol på sygehuset med.

Slutteligt er det muligt at bestille tid på selvbetjeningssiden. Hvis du skal have udfyldt en attest ud over kørekortattest, er det dog vigtigt, at du ringer til klinikken mellem kl. 08:45 og 12:00, da det er meget forskelligt, hvor lang tid, der skal sættes af til dette. Tider til fjernelse af stingmåling af blodtryk og blodprøvetagning skal bestilles hos sygeplejersken.
Vi gør opmærksom på, at det nogle dage ikke er muligt at tage blodprøver efter kl. 11:00 – dette kan du få mere at vide om ved at sende os en e-konsultation og spørge.

Det er ikke tilladt at bestille tid til attester – fraset kørekortattester – via selvbetjeningen. Da det er meget forskelligt, hvor lang tid, der skal sættes af til attester, bliver vi nødt til at bede dig om at ringe mellem kl. 08:45 og 12:00 for at bestille tid til udfyldelse af disse.

 

Hvis det er første gang, du skal logge ind, er det nødvendigt at klikke på “Opret ny bruger” på login-siden. Det er meget vigtigt, at patienter oprettes med eget CPR-nummer. Det kan fint være med forældrenes e-mail-adresse, men det skal som nævnt være med eget CPR-nummer. Det er en mulighed at bruge NemID men ikke et krav.